SHPËRNDAJE

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi ishte i ftuar në ceremoninë e shënimit të 20 vjetorit të hyrjes së NATO-s në Kosovë.

Gjatë kësaj ceremonie kryetari Arifi ka realizuar takime miqësor me figura të shquara nga sfera politike si nga vendi, rajoni dhe bota të cilët kishin kontribuan në çlirimin dhe ndërtimin e shtetit të Republikës së Kosovës./presheva.com/