SHPËRNDAJE

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi sot në kabinetim tijë ka pritut në takim pune Shefin e Zyrës së OSBE-së në Bujanoc z. Giacomo Bosisio.

Me zotri Bosisio kanë biseduar për situatën politike në vend, proceset dhe zhvillimet që po kalon vendi ynë dhe gjendjen e Shqiptarëve në Luginën e Preshevës.

Arifi ka faleminderuar zyrën e OSBE-së për takimet e vazhdueshme që i bëjnë dhe kontributin e tyre në zhvillimin e vendit tonë./presheva.com/