SHPËRNDAJE

Garat Tradicionale të Atletikës: “RAHOVICA 2019” janë bërë tradicionale në vendin tonë. Kënaqësi ti shohësh të dy gjinitë duke garuar, që nga vrapimi 200m, 300m, 500m, 800m, 1500m dhe 11000m.

Përgëzime për organizatorët e kësaj gare. Pushteti lokal do të vazhdojë ti mbeshtesë aktivitetet sportive në Komunën e Preshevës duke shpresuar të kemi sa më shumë aktivitete në fushën e sportit shkruan kështu në profiin e tijë zyrtarë kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi./presheva.com/