SHPËRNDAJE

Vendimi i Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë për financimin e projekteve kapitale në Këshillin Nacional Shqiptar janë lajme të mira për gjithë shqiptarët e Luginës së Preshevës, ka shkruar kështu në fb kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi.

Sipas Arifit strategjia e përbashkët e çështjes kombëtare është esenciale andaj jetësohet vetëm me veprime të priorizuara në sferat vitale dhe kjo është përgjigja e duhur ndaj sfidave reale të kohës së sotme dhe vendit ku jetojmë.

Falënderojm Ministrin Cakaj për kontributin dhe përkushtimin e tij në avansimin e të drejtave të shqiptarëve të kësaj ane shkruan Arifi./presheva.com/