SHPËRNDAJE

Kryetari i Komunës Z. Shqiprim Arifi takoi zonjën Stacie Bishop në Departamentin e Shtetit në Washington DC.

Znj. Stacie Bishop është këshilltare e lartë në Departamentin e Shtetit.

Zj.Bishop nga kryetari Arifi u njoftua  me situatën aktuale politike si dhe sfidat e Shqiptarëve të Luginës së Preshevës./presheva.com/