SHPËRNDAJE

I pari i Preshevës, Shqiprim Arifi me rastin e përvjetorit të vdekjes së veprimtarit dhe politikanit, Jonuz Muliu ka rikujuar përmes një shkrimi në rrjetin social ku thuhet.

Para dy viteve ndërroi jetë Jonuz Musliu. Jeta dhe vepra e tij do të kujtojet çdoherë. Ai ishte pjesë e kryengritjes ushtarake në Kosovë, gjithashtu luftoi dhe veproi për të drejtat tona në Luginë të Preshevës.

Ne, këto ditë në dy vjetorin e tij të vdekjes me rrespektin më të madh kujtojmë jetën dhe veprimtarinë e një patrioti të shquar për çështje kombëtare shkruan Shqiprim Arifi./presheva.com/