SHPËRNDAJE

Doganierët në hyrje të vendkalimit kufitar të Preshevës kanë zbuluar një shumë prej 100.000 euro të pa lajmëruara.

Devizat ishin fshehur në veturën tip “Grand Cherokee”, me targa të Shqipërisë, të cilën po e drejtonte një shtetas shqiptar me moshë 31 vjeçare, njofton dogana, transmeton presheva.com.

Ai paratë i kishte fshehur në kasetë ndëmjet ulësve të përparme, ku i kishte vendosur 115.000 euro të cilat nuk i kishte lajmëruar kur ka hyrë në Serbi.

Ai po udhëtone i vetëm, dhe atij iu janë kthyer 10.000 euro sa janë të lejuara, ndërsa 105.000 euro iu janë ndaluar përkohsisht.

Ai kishte deklaruar se po shkonte në Beograd për të blerë material stomatologjik. /presheva.com/