SHPËRNDAJE

Të gjitha objektet mund të punojnë deri në orën 23, duke përfshirë edhe gastronominë që posedon kopshte, gjë që hyn në fuqi nga nesër – tha epidemiologu dhe anëtar i Shtabit të Krizave për luftën kundër virusit korona, Dr. Darija Kisiq Tepavçeviq, përcjell presheva.com.

Siç mësohet, të gjitha objektet e hotelierisë, si dhe dyqanet në të gjithë vendin, do të jenë në gjendje të punojnë vetëm deri në orën 23 nga nesër. Deri tani, lokalet me kopshte kanë mund të punojnë deri ora 1 pas mesnatës. /presheva.com/