SHPËRNDAJE

Drejtues të Shtëpisë së shëndetit në Preshevë pas shumë insistimesh vite me rradhë tani ka pranuar zyrtarisht vendimin për dy specializime në kuadër të këtijë institucioni shëndetësorë.

Lajmin e ka konfirmuar për media drejtori Driton Salihu.

Salihu ka potencuar se deri më tani procesi i specializimit ishte i bllokuar pasi ka patur lëndë gjyqësore. Më në fund kemi arritur ti fitojm dy specializime për mjekët tanë edhe atë specialist të Rentgenologjisë dhe Mjeksisë së përgjithshme thotë drejtori Salihu./presheva.com/