SHPËRNDAJE

Shtëpia e shëndetit në Preshevë krahas qytetit Veliko Trnovo në Bullgari, Nish dhe Baçka Pallanka në Serbi ka hyrë në rrjetin e donacionit për aparaturë mjeksore të organizuar nga EuroBikers nga Gjermania.

Donacioni në fjalë do të dhurohet në muajin maj të këtijë viti, lajmin e bënë të ditur drejtori, Driton Salihu.

Salihu për preshevacom ka potencuar se iniciativa ishte nisur nga muaji tetor i viti qëlam pas duke i faleminderuar organizatën humanitare gjermane” Biker Brummi-Hilfe si dr. Hermann Munzel, Bujar Dullaj, Dejan Mijalkov, Željko Petrović ,Tantal AlbaMotors e shumë miq tanë të tjerë. Vlen të përmendim se EuroBikers në krye me dr Munzel bashkëpunojnë me 1700 spitale në tërë shtetet e Evropës thoitë Salihu./presheva.com/