SHPËRNDAJE

Shtëpia e Shëndetit “Presheva” tani me webfaqe zyrtare.

Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Preshevës se Shtëpia e Shëndetit ka përfunduar webfaqen zyrtare në internet.

Drejtori i këtijë institucioni shëndetësorë, Driton Salihu ka konfirmuar se webfaqja është momentalisht në fazën testuese, ndërkaq së shpejti të interesuarit mund të gjejnë informacione të ndryshme dhe gjithçka transparente lidhur me shërbimin mjeksor, raportet financiare, orarin e punës së mjekve, prokurimet publike etj.

Sipas drejtorit Salihu portali funksionon në dy gjuhë dhe ka verzionin mobil duke klikuar në adresë:/presheva.com/

www.dzpresevo.org/wp