SHPËRNDAJE

Shtëpia e Shëndetit në Preshevë ka publikuar orarin punës së mjekëve dhe pediatrave për muajin shkurt 2020 për ndërrimet e pasditës dhe të ditëve të vikendeve e shtunë dhe e diel bëhet fjalë për punën në qendër.

Ndërsa në stacionet shëndetsore dhe ambulanca mjeku punon sipas orarit paraprak thuhet kështu në njoftimin e Shtëpisë së Shëndetit Presheva në Preshevë./presheva.com/