SHPËRNDAJE

Shtetasit e Serbisë mund të udhëtojnë në 18 vende të botës pa asnjë kufizim, megjithëse lista ka ndryshuar disi në dhjetë ditët e fundit.

Shtetet ku mund të udhëtohet pa kufizime me pasaportë të Serbisë janë:

Shqipëri, Belorusi, Brazil, Bosne dhe Hercegovinë, Bullgari, Xhamajkë, Republika Kongo, Kongo DR, Maldive, Meksikë, Oman, Palau, Pakistan, San Marino, SHBA (me disa kushte), Sudan, Turqi dhe Republika qendroafrikane./presheva.com/