SHPËRNDAJE

Kontrolli sanitar është shtuar në të gjitha vendkalimet kufitare për shkak të kthimit të turistëve nga pushimet verore nga vendet me një numër të rritur të infektuarve.

Qeveria ka vendos masa për udhëtarët nga vendet me një situatë të pafavorshme epidemike, përkatësisht të Maqedonisë Veriore, Bullgarisë, Rumanisë dhe Kroacisë, përcjellp presheva.com.

Qytetarët e këtyre vendeve që hyjnë në Serbi duhet të kenë një test PCR negativ jo më të vjetër se 48 orë nga data e lëshimit./presheva.com/