SHPËRNDAJE

Në vitet 2000, kur ishim adoleshentë, ka pasur kaq shumë filma të ftohtë, shfaqje televizive, këngëtarë dhe grupe, që ishte pothuajse e pamundur të mos biesh në dashuri me dikë.

Të gjitha ata skenarë romantikë dhe këngët e dashurisë do të na jepnin një ndjesi ndryshe, na bënin të kemi flutura në stomakun tonë dhe të ëndërronim për të takuar dikë të veçantë.

Dhe standardet ishin me siguri të larta – djemtë dhe vajzat tona të preferuara që pamë në TV ishin thjeshtë perfekt!

Bright Side ka sjell së funmdmi ndryshimin e të famshmëve të viteve 2000, për të parë mënyrën se si ata kanë evoluar.