SHPËRNDAJE

Sinan Vllasaliu është njëri nga këngëtarët më të dashur shqiptar, në zhanrin e tij.

Ai me këngët që sjellë, ka bërë për vete një numër të madh fansash që e përcjellin atë hap pas hapi.

Së fundmi atij duket se i ka dalë një problem i vogël me dikë të papërgjegjshëm që ka tentuar ta dëmtoj privatësinë e tij në rrjetet sociale si Facebook apo Instagram, për këtë rast ai ka bërë thirrje tek fansat e tij që ta raportojnë këtë profil të rrejshëm që është hapur në emrin e tij.

“Miq të dashtun dikush ose më sakt dikush i papërgjegjshëm provon të dëmtoj privatësinë time në rrjetet sociale, facebook dhe isntagram! Ju lutem raportoni!” ka shkruar ai në llogarinë e tij personale në Instagram.