SHPËRNDAJE

Në një sondazh të portalit Presheva.com në rrjetin social “A duhet presidenti Thaçi ta vizitoj Preshevën” për 10 orë sa ka qëndruar sondazhi kanë votuar 884 persona.

652 prej tyre apo 74% e vizitorëve thonë “PO”, presidenti i Republikës së Kosovës z Hashim Thaçi duhet ta vizitojë Preshevën dhe Luginën, ndërsa 26 peej tyre thonë “JO”.

Ka dhe komente të shumta ku japin arsyet e tyre pse të vij apo mos të vij në Preshevë!(presheva.com)

Ndiqeni Live votimin: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1858513894203624&id=114465085275189