SHPËRNDAJE

SonyZ4

Sony Xperia Z4, pritet të jetë një model më i hollë se dy rivalët nga Apple dhe Samsung, iPhone 6 dhe Galaxy S6.

Xperia Z4 mësohet se mund të jetë vetëm 6.3 milimetra e hollë, 1 mm më i hollë se paraardhësi. Gjithashtu mendohet se telefoni më i ri Sony mund të ejtë rezistent ndaj ujit dhe pritet të lançohet në verë të këtij viti.