SHPËRNDAJE

Hyrja nga autostrada e sapo ndërtuar “Bujanoci 1” në Korridorin 10 do të lirohet për trafik sot nga ora 16, njoftoi Ndërmarrja Publike “Rrugët e Serbisë”, transmeton presheva.com.

Hyrja nga autostrada “Bujanoci 1” është pjesë përbërëse e ndërtimit të autostradës E 75, Beograd – Nish – kufiri me Maqedoninë, pjesa Donji Neredovac – Srpska serbe dhe – Levosoje.