SHPËRNDAJE

“Spider-Man: Far From Home” tashmë ka nisur të shfaqen premierat në kinematë amerikane dhe kanadeze.

Tashmë në ditët e para të shfaqjes, filmi ka sjell të ardhura rreth 160 milionë euro, e cila gjë ka befasuar edhe producentët dhe prodhuesit e saj.

Ai u projektua që fillimisht të arkëtoj 110 milionë euro nga e marta deri të dielën, sipas Sonyt, i cili bashkë-prodhon filmin e superheroit të Marvel Studios.

Filmi ka fituar 517 milionë euro në nivel global në 10 ditët e para të shfaqjes në kinematë botërore.

Ndryshe, krijimtaria tregon ngjarjet pas “Avengers Endgame”, ku Peter Parker, i cili luhet nga aktori anglez Tom Holland, i cili është në udhëtim me shkollën në Evropë.

Në film paraqiten edhe karakteret Nick Fury (Samuel L. Jackson) dhe Mysterio (Jake Gyllenhaal). Po ashtu rikthehen Zendeya, Cobie Smulders, Jon Favreau dhe Marisa Tomei.