SHPËRNDAJE

Përfaqësues të lidhjeve të sporteve të Serbisë janë takuar me Kryetarën znj. Ardita Sinani dhe Kryesis se Lidhjeve se Sporteve Presheve.

“Pos pikave të cekura në mbledhje, të gjithë në shprehem pakenaqësin tonë për mos perkrahjen e sportisteve tane nga ana e Komunës ku znj.Ardita na ftoj per nje takim tjetër për biseduar, mbesim me shpres që ky takim konstruktiv do has ne mirkuptim ku dhe vet ligji i sportit na jep qe financimi i takon Qeverisjes Lokale Komunës Preshevës” ka thënë për presheva.com kryetari i I S.S.P Rijad Ajeti./presheva.com/