SHPËRNDAJE

Shoferët e makinave BMW ka më shumë mundësi të marrin dënime për shkeljen e rregullave të trafikut.

Sipas një studimi të realizuar nga Money Super Market, ka analizuar mbi gjashtë milionë dënime gjatë pesë viteve të kaluara.

Këto dënime përfshinin vozitjen e shpejtë, vozitjen në gjende të dehur, kalimi kur është semafori i kuq, aksidentet e të tjera.

Vozitësit e serive 730d kanë qenë në krye të listës, pastaj janë ata të 225d dhe Maserat GranTurismo.

Ndërsa më së paku dënime kanë vozitësit e veturës Rover, Ford KA, Hyundai dhe Nissan.

Burrat kanë probalitet të dënohen më shumë se gratë me 9 përqind.