SHPËRNDAJE
Atdhe Nuhiu of Sheffield Wednesday BPI_MW_Sheffield_Wednesday_Newcastle_25.JPG PUBLICATIONxNOTxINxUKxFRAxNEDxESPxSWExPOLxCHNxJPN Atdhe Nuhiu of Sheffield Wednesday jpg PUBLICATIONxNOTxINxUKxFRAxNEDxESPxSWExPOLxCHNxJPN

Sulmuesi preshevar i Sheffield Wendsday Atdhe Nuhiu tashmë zyrtarisht do të jetë sulmuesi i përfaqësueses së Kosovës.

Ai këtë lajm i ka konfirmuar portalit Presheva.com, dhe tashmë Presheva do të ketë edhe sulmuesin e saj më të mirë që do të tregoj talentin e tij për përfaqësuesen e Kosovës.

Ai nëpërmjet portalit presheva.com ka përshëndet të gjithë futbolldashësit nga Lugina e Preshevës duke premtuar ndeshje të mira dhe suksese me përfaqësuesen.

Atdhe Nuhiu do të debutoj me Kosovën në ndeshje kundër Islandës me 24 mars në ora 20:45 që do të luhet në Shkodër!

Suksese Atdhe të dëshiron e tërë Lugina! /presheva.com/