SHPËRNDAJE

Sue Radford është nënë e 21 fëmijëve, dhe tani ajo është përsëri në pritje të ëmbël.

Ajo është në javën e 22-të të shtatëzanisë dhe thotë se edhe pse ka arritur në gjysmë të shtatëzanisë barku i saj është dukshëm më i vogël.

It comes after the couple (pictured with the rest of the family) from Morecambe, Lancashire, said that after their last child in 2018 there would be no more

Sue 44 vjeç dhe burri i saj Noel, 48 vjeç, nga Morecambe, janë familja më e madhe në Britani, transmeton Indeksonline.

Ajo tha se ndihet ‘me të vërtetë e shëndetshme’ përkundër faktit se ka një ‘makth’ pasi zhvilloi një placentë anteriale – do të thotë që placenta është e vendosur në pjesën e përparme të mitrës, kështu që ndjesitë e lëvizjeve të gjymtyrëve të vegjël të foshnjës mund të fshihen pas tij.

Sue took to her Instagram account and shared a snap of her pregnancy bump. Alongside the image, she penned: 'Just over 25 weeks and I feel so tiny this time around #girlbump #25weekspregnant'

“Unë po ndjehem mire. Ndihem vërtet e shëndetshme. Kam shumë energji. Nuk kam ndonjë dhimbje në shpinë por barku im është më i vogël krahasuar me fëmijët tjerë që isha shatëzënë ” shpjegoi ajo.

Me gjithë shqetësimet e saj, ajo lutet që shtatëzania t’i shkojë mirë deri në fund.

Fëmijët e Radfordit janë: Chris, 30 vjeç; Sophie, 25 vjeç; Chloe, 23; Xheku, 22 vjeç; Daniel, 20 vjeç; Lluka, 18; Millie, 17 vjeç; Katie, 16 vjeç; James, 15; Ellie, 14 vjeç; Aimee, 13; Josh, 12; Maks, 11; Tillie, nëntë; Oskar, shtatë; Kasper, gjashtë; Hallie, katër; Phoebe, tre; Archie, 18 muaj; Bonnie, 11 muaj.