SHPËRNDAJE

Tabelat e mençura kanë filluar të aplikohen në shkollën fillore Abdulla Krashnica në Miratoc.

Gjatë ditës së sotme nxënës të klasës së dytë të arsimit fillorë procesin mësimorë e kanë mbajtur përmes përdorimit të tabelës së mençur.

Orën e ka realizuar mësimdhënësi klasor, Nehat Aliu ku nga vetë video incizimi shihet komunikimi interaktiv që bëhet në mes të fëmijëve dhe nxënësve.

Dirigjimi i tabelës bëhet nga nxënësja Tuana Ramadani./presheva.com/

Klasa e dyte

Klasa e dytë gjate proçesit mesimor me perdorimin e tabeles se mençur.Dirigjimi i tabeles nga nxenesja Tuana Ramadani…

Gepostet von SH.F."Abdullah Krashnica'' am Dienstag, 14. Januar 2020