SHPËRNDAJE

Komunën e Kamenicës sot e kanë vizituar një delegacion nga Komuna e Bujanovcit në përbërje Shaip Kamberi kryetar i Komunës, Jonuz Musliu kryetar i Këshillit Nacional Shqiptarë dhe shefi i kabinetit të kryetarit Kamberi Rahim Salihi.
Në këtë takim ndër të tjera u bisedua për mundësinë e bashkëpunimit me qëllim të koordinimit të punëve të përbashkëta në realizimin e projekteve ndërkomunale dhe Rajonale.

Kryetari Sinani u shpreh i gatshëm në krijimit të bashkëpunimit “ Ne do të krijojmë mundësi të reja për bashkëpunim ndërkomunal dhe Regjional në mes të komunës së Kamenicës dhe asaj të Bujanocit me qëllim të realizimit të projekteve dhe komunikimit të qytetarëve nga të dyja anët”.

Shaip Kamberi qëllimi i vizitës sonë është pikërisht harmonizimi dhe koordinimi i aktiviteteve të tona të përbashkëta për realizimin e projekteve ndërkomunale dhe Regjionale po ashtu shkëmbimi i përvojave tona ndërmjet veti”.

“Ne po mundohemi si Këshill Nacional që të mbrojmë dhe realizojmë të drejtat dhe kërkesat e qytetarëve tanë gjithashtu presim mbështetje dhe përkrahje nga Republika e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë në sferën e Arsimit, Kulturës, Shëndetësisë po ashtu Kemi kërkuar hapjen e një zyre të përbashkët në Preshevë nga ana e Republikës së Kosovës dhe ajo e Shqipërisë me qëllim të koordinimit dhe bashkëpunimit gjithëkombëtarë tha Kryetari i Këshillit Nacional i Shqiptarëve Jonuz Musliu./rajonipress/