SHPËRNDAJE

Në ambientet e Shtëpisë së kulturës në Preshevë Lëvizja për Reforma të shtunën me prezencën e një numër të madh të rinjësh festoi 2 vjetorin e funksionimit.

Fjalën përshëndetëse e mori kryetari Sami Salihu, ku bëri një pasqyrim për rrugëtimin që po ndjek kjo Lëvizje, jo aq të gjatë por dinamike, ku vuri theksin se rinia është burim kryesorë i energjisë së LR-së si dhe i siguroi që në të ardhmen kjo Lëvizje do të jetë bartëse e proceseve të rëndësishme politike e zhvillimore të komunës së Preshevës./presheva.com/