SHPËRNDAJE

Me datë 21 Shtator , e Premte ne ora : 20:00h , Teatri i Qytetit të Presheves merr pjese në Komedia Fest ne Gjakove me shaqjen ” Maratonistet ” , ne regji te Kastriot Kaqa Saqipi , ass regjise : Afeida Boriçi Memeti . Luajne aktoret : Gjelbrim S. Emini ,Artan Ibishi dhe Valon Nuhiu.