SHPËRNDAJE

100Vitrinat

Një ndër telenovelat më të suksesshme, pas 14 vitesh është ndërprerë pa paralajmërim. I referohemi “100 Vitrinat”, ku pas transmetimit për 14 vite, ka ulur siparin telenovela e famshme italiane.
“Nëse fundi do të ishte i pashmangshëm, të paktën do të kishte qenë bukur të kishim përfunduar historitë e nisura tashmë, për respekt të atyre që nuk na kanë braktisur kurrë”, ka thënë aktori Roberto Alpi.
Mbyllja e paparalajmëruar e telenovelës më të gjatë në historinë e televizionit italian, lë pa punë 300 persona nga stafi teknik dhe artistik.