SHPËRNDAJE

Nëse doni një set gomash me performanca të larta nga një markë premium, ju keni një zgjidhje të vështirë për të bërë.

Mund të zgjedhni nga Michelin Pilot Sport 4S deri te Continental Sport Contact 6. Do të ishte poashtu mëkat nëse injorohoen Eagle F1 Supersport nga Goodyear.

Por cilat goma janë më të mira dhe a ja vlejnë paratë e tyre duke i blerë para gomave me cmim mestar?

Kjo është ajo që Tire Reviews kanë testuar në fabrikën në Uvalde të Teksasit.