SHPËRNDAJE

Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi ka deklaruar se qytetarët e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës janë “komuniteti më i diskriminuar në Evropë”

“Me liderët e Shqiptarëve të Luginës jam takuar. Tregimet e tyre të dhimbshme janë preokupim i të gjithë neve që ata ti gëzojnë të drejtat nacionale dhe demokratike dhe që të mos jen komuniteti më i diskriminuar në Evropë” ka deklaruar Thaçi, transmeton presheva.com.

“Kosova gjithmonë do të interesohet për shqiptarët që jetojnë atje” ka thënë presidenti Thaçi duke shtuar se ai i kupton brengat e liderëve shqiptar në Luginën e Preshevës.(presheva.com)