SHPËRNDAJE

Situata epidemiologjike është e favorshme në Serbi, por pikat e nxehta të mundshme mund të shfaqen ende në të gjithë territorin e vendit, ka thënë epidemiologu Branislav Tiodoroviq, përcjell presheva.com

Mjekët kudo janë duke regjistruar rënie të epidemisë, përveç në jug të Serbisë, veçanërisht në Bujanoc dhe Preshevë.

Epidemiologu Branislav Tiodoroviq thotë se një pjesë e popullsisë trajtohet në shtëpi dhe nga mjekë privatë, dhe vetëm kur ata kanë pamjen klinike më të vështirë, ata vijnë në Vranjë dhe Nish.(presheva.com)