SHPËRNDAJE

Avokati, Tomë Gashi ka thënë se BE-ja nuk na liberalizon vizat për shkak se Kosova është një shtet me shumicë muslimane, sipas tij janë çështjet religjioze që pengojnë liberalizimin e vizave pasi që Kosova në botë konkretisht në Evropë identifikohet si një shtet musliman, transmeton Gazeta e Re.
Këto komente fyese ndaj shqiptarëve musliman të Kosovës, avokati Gashi e ka bërë në një emision televizivë në RTV Dukagjini.

Me dhjetëra përdorues të rrjetit-social facebook të cilët ishin duke ndjekur drejtpërdrejt emisionin, reaguan ashpër me komentet e tyre të cilët, pretendimet e avokatit e quajtën fyese dhe ekstremiste që për synim ka nxitjen e urrejtjes dhe përçarjen e shqiptarëve.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme: