SHPËRNDAJE

Unioni i gazetarëve shqiptarë ka ndarë certifikat mirënjohje për portalin e parë shqip në Luginë Preshevacom.

Ky medium krijon mundësi informuese për shqiptarët kudo ku ndodhen dhe pasuron vlerat plurale të onlinet-it në gjuhën shqipe thuhet kështu në motivacionin e mirënjohjes së firmosur nga kryetari i Unionit të gazetarëve shqiptarë, Aleksandër Çipa./presheva.com/