SHPËRNDAJE

Universiteti Intrenacional Ballkan organizon provimin për bursa për studentët që vijojnë studimet në këtë universitet.

Sipas zyrtarëve të universitetit provimi organizohet më datë 15 qershorë në Shkollën e mesme teknike Presheva në Preshevë në ora 10.30. Në bazë të kritereve të publikuara pjesmarrësit duhet të jenë maturantë (gjenerata (2018/2019).

Maturantët duhet të paraqiten 15 minuta para kohës së fillimit të provimit. Ata poashtu duhet të bartin me vehte letërnjoftim /pasaportë. Të drejtë pjesmarrje në këtë provim kanë vetëm një herë.

 

Ndërsa Testimi i parë ka të bëjë me: NJOHURI TË PËRGJISHME (obligativ) dhe Testimi i dytë: NIVELI I GJUHËS ANGLEZE (joobligativ), thuhet kështu në njoftimin e Universitetit Intrenacional Ballkan./presheva.com/