SHPËRNDAJE

Kolona ushtarake, e cila kaloi para disa ditësh nëpër qytetin e Preshevës, nuk është asgjë e pazakontë sesa shfaqja e rregullt e të gjitha këtyre viteve, shkruan jugpres duke iu referuar burimeve në Ushtrinë Serbe, përcjell presheva.com.

Aktiviteti i rregullt i ushtrisë është zëvendësimi i ushtarëve pas një periudhe të caktuar në bazat përgjatë vijës administrative me Kosovën me ushtarë tjerë, si dhe zëvendësimi i pajisjeve dhe teknologjisë, thonë burimet e ushtrisë. /presheva.com/