SHPËRNDAJE

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Evgjeni Thaçi ka goditur kundërshtarët e saj politik.

Përmes një shkrimi në Facebook, vajza e vëllait të presidentit Thaçi, ka thënë se PDK-ja vetëm për diçka nuk është e gatshme.

“Vetëm per një gjë nuk jemi te gatshëm: qe shtetin te cilin populli i Kosovës e ndërtoi me kaq shume sakrifice, ta leme ne dore te sabotuesve te proceseve, shkatërruesve te institucioneve, anemikeve politik, dezertoreve dhe frikacakeve. Asnjëherë”, ka shkruar ajo.