SHPËRNDAJE

Disa tabela dhe shenja të komunikacionit janë vandalizuar nëpër rrugët e Preshevës, gjegjësisht në dalje të fshatit Zhunicë.

Në fotografi shihet se si është fshirë ku është shkruar Zhunicë dhe mbi të është shkruar 4S dhe SRB./presheva.com/