SHPËRNDAJE

Dukesha Kate është tashmë e njohur për shijen e hollë estetike, që e karakterizon. E kemi parë me pjesë bizhuterish nga koleksioni mbretëror që kushtojnë mijëra dollarë pasi të gjitha janë me gurë që kanë një vlerë të madhe.

Por së fundmi ajo është shfaqur në një evet me një palë vathë në formë luleje të bukur dhe minimalist të cilët kushtojnë plot 10 dollarë.

Dukesha Kate është tashmë e njohur për shijen e hollë estetike, që e karakterizon. E kemi parë me pjesë bizhuterish nga koleksioni mbretëror që kushtojnë mijëra dollarë pasi të gjitha janë me gurë që kanë një vlerë të madhe.

Por së fundmi ajo është shfaqur në një evet me një palë vathë në formë luleje të bukur dhe minimalist të cilët kushtojnë plot 10 dollarë.

Kjo mund të jetë dhe një gjetje marketingu për tu afruar më shumë me popullin dhe mos t etiketohet si një dukeshë apo njeri I paaritshëm. Cilado qoftë arsyeja dukesha na dha një mësim të madh: Bukurinë dhe klasin nuk ja u japin gjithmonë veshejt apo bizhutëritë e shtrenjta