SHPËRNDAJE

Këtë sezon rregullat ndryshojnë

Tonet krem dhe bezhë kanë filluar të barten qysh gjatë vjeshtës, ndërkaq gjatë dimrit, në vend që të tërhiqen, kanë përjetuar ekspansion komplet.

Dhe vërtet, nëse ndërroni vetëm sezonin, dhe qëndroni në pjesë rrobash, toni i të cilave lidhet me ndonjë sezon tjetër, edhe veshja juaj do të përjetojë freskim të konsiderueshëm.

Mirëpo, disenjatorit gjithsesi të vetëdijshëm për këtë – edhe gjatë dimrit ka pasur mundësi të gjenden një numër i madh rrobash dimërore në tonet krem, bezhë dhe karamele.

Vajzat e famshme përnjëherë i kanë fisnikëruar veshjet e tyre dimërore me këto tone dhe na kanë inspiruar që edhe ne të veprojmë ashtu madje menjëherë!

Në rend të parë, për arsye që këto tone duken femërore, të buta, por edhe aq të rafinuara dhe pikërisht shumë klasike, për ç’shkak është ideale edhe t’i kombinoni pikërisht me tonet klasike – si p.sh. të bardhën dhe të zezën, siç kanë vepruar Michelle Williams dhe Rosie Huntington-Whiteley.

Elegancë, pa u munduar shumë.