SHPËRNDAJE

Një veteran tha disa fjalë për Zonjën e Parë të SHBA-së, fjalë të cilat mediat i kanë vënë epitetin e një flirti.

Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për fjalë të cilat veterani i ka thënë kur çifti u takua në një ngjarje në Britani të Madhe.

Thomas Cuthbert, 93 vjeç, nga Elmstead Market, Essex, u mrekullua nga Melania Trump, 49, kur çifti u fut në një pritje në Portsmouth këtë pasdite.

Duke folur me Presidentin për gruan e tij, Z. Cuthbert tha: ‘Ajo është e bukur, a nuk është?’, duke shtuar: ‘Po të mos ishte për ty, dhe vetëm nëse do të isha 20 vjeç më i ri’.

Komenti nxiti një buzëqeshje nga Presidenti, 72 vjeç, i cili u përgjigj: ‘Ju mund ta përballoni, nuk ka dyshim për këtë’.

Z. Cuthbert, i cili u nderua me Legion D’Honneur në vitin 2017 për rolin e tij në zbarkimin e aleatëve në Normandi, 75 vjet më parë, ishte në formë të mirë në pritje, duke bërë shaka edhe me Mbretëreshën dhe duke biseduar me Princin Charles për kohën e tij në marinë.