SHPËRNDAJE

Dje është raportuar në Policinë e Kosovës se në një xhami në Istog është thyer me forcë dera e xhamisë, dhe është vjedhur një çantë me rreth 50 euro dhe incizuesi i kamerave të sigurisë.

Këtë ngjarje e bëri të ditur Policia e Kosovës.