SHPËRNDAJE

Sot është konfirmuar viktima e parë e coronavirusit në Japoni.

Sipas ministrit japonez të Shëndetësisë, Kacunobu Kato, si pasojë e coronavirusi ka vdekur një paciente 80-vjeqare nga Kangava jo larg Tokios.

Ai nuk ka dhënë detaje tjera lidhur me këtë rast, që ka shkaktuar panik dhe frikë te qytetarët japonezë.