SHPËRNDAJE

Menaxhimi i kohës është çelësi i suksesit.

Nxënësja e Gjimnazit Skënderbeu në Preshevë, Viola Rrustemi përpos suksesit të shkëlqyer ajo ka edhe disa hobi dhe pasione.

Një ndër to është edhe leximi.

Viola në studion e portalit preshevacom ka deklaruar se leximi i ka ndikuar pozitivisht në mirëqenien e sajë.

Përpos librave në gjuhën shqipe Viola lexon edhe literaturë në gjuhën angleze përmes së cilës e ka përsosur gjuhën angleze.

Ajo përçon mesazh edhe tek bashkëmoshatarët e vetë se edhe ata duhet lexuar për të arritur qëllimet si të rinjë.

Viola gjatë një interviste ka përmendur edhe përparësitë që i ka arritur përmes leximit ku një prej tyre ështe edhe liria e të shprehurit në publik./presheva.com/