SHPËRNDAJE

Një vjedhje e rëndë ka ndodhur në qytetin e Gjilanit në një lokal i cili gjendet në qendër të qytetit

3 hajna kanë thyer lokalin në Gjilan dhe kanë vjedhur shumicën e pajisjeve kompjuterike pa asnjë problem.

Pamjet e siguruar nga Metro, mund t’i shikoni më poshtë se si vjedhin lokalin “Compu-Net”.

Më poshtë mund t’i shikoni pamjet.