SHPËRNDAJE

Kjo ishte dhe do të jetë Serbi, ka thënë kryetari i Partisë Përparimtare Serbe, Aleksandar Vuçiq njëherësh president i Serbisë mbrëmë në një tubim parazgjedhor në Medvegjë.

Ai njoftoi se para të mëdha do të investohen në qeverisjen lokale në infrastrukturë, ndërtimin e sistemeve të furnizimit me ujë dhe kanalizimeve, si dhe në rrugët lokale.

“Ne duhet të bëjmë rrugë lokale rurale që njerëzit ta ndjejnë jetën më mirë para dhe në shtëpitë e tyre, tha Vuçiq duke u bërë thirrje qytetarëve që të shkojnë në zgjedhjet lokale që mbahen të dielën në Medvegjë.