SHPËRNDAJE

Në mes të gjitha lajmet gjithnjë e më aktuale mbi statusin e Kosovës, ndarje apo shkëmbim territoresh, President i Serbisë Aleksandar Vuçiq thotë se nëse nuk vjen deri tek demarkacioni me shqiptarët, njerëzit në Serbi duhet të jenë të përgatitur për të mbrojtur Vranjë pas 40 viteve, përcjell presheva.com.

Vucic, sipas RTS, u ankua në letër të hapur nga Peshkopi i Rashkës dhe Prizrenit Teodosije, i cili është kundër ndarjes së Kosovës i cili ndarjen e mundshme e sheh si një arsye për emigracionin e ardhshëm të serbëve.

– Ju mendoni se njerëzit tanë nuk po zhvendosen sot. Në konferencën që do të kem, do të prezantoj të gjitha informacionet – thotë Vuçiq./presheva.com/