SHPËRNDAJE

Presidenti i Serbisë tha se pritet që gjithçka të filloj punën nga 4 maj

“Nëse gjithçka shkon mirë, mos e merrni fjalën time për këtë, unë pres që rreth 1 majit të hap pjesërisht trafikun ajror, pastaj trafikun ndër urban, dhe pas 4 majit të hapet pjesërisht trafiku i qytetit,”/presheva.com/