SHPËRNDAJE

Drejtori i drejtoratit për infrastruktrë dhe çështje banesore, Xhelal Hasani ka realizuar takim pune me drejtues të Elektrodistribucionit ku janë prezantuar prioritetet që duhet të parashihen në Planin Investiv të komunës së Preshevës dhe Elekrodistribucionit.

Dejtori Hasani është optimist se me një sinkronizim të mirë në mes të pushtetit lokal dhe institucionit të energjetikës do të arrijnë të realizojnë projektin për pëimirësimin e rrymës në zonat më të rrezikuara siç shtë bashkësia lokale Raincë, linja e gjatë tek trafostacioni Norçë- Tërrnavë- Miratoc të cilat shfaqin pengesa të përdishme për banorët e këtyre lokacioneve./presheva.com/