SHPËRNDAJE

E gjitha fillon me gjenetikën! Lloji i trupit tuaj dikton llojin e programit të trajnimit që ju nevojitet

Ekzistojnë 3 lloje të ndryshme të trupit. Gjëja e rëndësishme është të ndiqni rekomandimet për të marrë të paktën disa rezultate dhe për të mos dëmtuar veten.

I gjatë dhe elegant: Trupi juaj është i ndërtuar për të qenë një atlet perfekt. Me këtë lloj trupi e keni të vështirë të vini masë, pavarësisht orëve të shpenzuara në palestër.

Për t’u bërë më muskulor, duhet të minimizoni sesionet e kardios. Është më mirë të përqendroheni në stërvitje intensive dhe ushtrime komplekse.

Ajo që ju nevojitet është 3 ditë trajnimi për forcë dhe 2 ditë kardio me intensitet të ulët.

I mbushur dhe trupi në formën e dardhës: Nëse keni probleme në heqjen e peshës dhe në ruajtjen e yndyrës – të karakterizuar nga një bel i gjerë dhe një strukturë e madhe kockash.

Ky lloj i trupit mban mesatarisht më shumë yndyrë dhe lodhet lehtësisht.

Mund të jetë më e vështirë për ju të arrini qëllimet tuaja, por me dietën dhe stërvitjen e duhur, mund ta bëni me siguri!

Ju duhet të zgjidhni 3 deri në 5 ushtrime dhe të kaloni nëpër secilin pa pushim në mes ushtrimeve. Trajnohuni me intensitet. Artet marciale mund të jenë një plotësues i përsosur për programin tuaj.

Me një metabolizëm të shpejtë dhe muskuj tashmë të krijuar:Nëse keni shpatulla të gjera me një bel të ngushtë, yndyrë të ulët të trupit dhe është e lehtë për ju të bëheni me muskujt. Kjo strukturë e trupit është e përkryer për ndërtimin e tij të shpejtë.

Për të përballur me stërvitjen tuaj do t’ju nevojiten rreth 2,500 kalori në ditë, por me një marrje të kufizuar totale të yndyrës.

Ushtrimet kardio dhe peshat janë të rekomanduara, këshillon Living. Lëvizjet e përbëra duhet të jenë baza e trajnimit tuaj.

Përdorni lloje të ndryshme trajnimesh: intervale të shkurtra pushimi, intervale të pushimit të gjatë, intensitet të lartë, intensitet të ulët, volum të lartë, volum të ulët.